Vacatures

Samen pionieren we. Samen staan we sterk.

We zijn verenigd door een gedeeld doel, we zijn trots op ons werk, en we zijn geïnspireerd door elkaar en de levens die we proberen te veranderen.

Je wilt dat je werk en je expertise een verschil maken. Je wilt deel uitmaken van een groter geheel – van een hoogwaardig team dat een gezamenlijke missie nastreeft. Je wilt onderdeel zijn van een ruim 40-jarige zoektocht op de grens van wetenschap en mensheid, waar unieke en getalenteerde mensen samen proberen het onoplosbare op te lossen.


We kwamen naar Biogen om impact te hebben op de meest complexe en verwoestende ziekten. We blijven om nieuwe mogelijkheden te creëren en samen te groeien en ontwikkelen. We gaan verder omdat we een verschil willen blijven maken - voor onszelf en de wereld waarin we leven.

Samen pionieren we. Samen staan we sterk.

Het leven bij Biogen

We verwelkomen nieuwe perspectieven, we bevorderen professionaliteit en persoonlijke groei, en we bieden programma's die het welzijn van werknemers bevorderen.

Samen staan we sterk.

Bij Biogen zijn we verbonden door een groter doel: levens van patiënten verbeteren, onbevreesd werken en samen groeien. Hoor van mensen bij Biogen wat hen elke dag inspireert en waarom jij ons team zou moeten versterken.

Vacatures

Hoe wij werven

Wij vinden jouw ervaring als kandidaat belangrijk. We willen dat je goed geïnformeerd en voorbereid bent om zo het beste uit jezelf te halen tijdens het hele wervingsproces.

Diversiteit en impact

We bouwen een veilige, inclusieve omgeving waarin iedereen optimaal kan werken.

Voordelen

Wellness programma's

Betaalde sabbatical na zes jaar dienst

Eindejaarssluiting

Leren en ontwikkelen

Ruim ouderschaps- en gezinsverlof

Resourcenetwerken voor medewerkers

Biogen-240937 | mei 2024