Bedrijf

Over Biogen

Biogen is een toonaangevend wereldwijd biotechnologiebedrijf dat voorop loopt in de wetenschap en innovaties ontwikkelt voor complexe en ernstige ziektes. Biogen ontwikkelt een pijplijn van potentiële medicijnen binnen neurologie, neuropsychiatrie, gespecialiseerde immunologie en zeldzame ziekten - om zo met onze wetenschap bij te dragen aan een gezondere, duurzamere en rechtvaardigere wereld.

Biogen is een in 1978 opgericht toonaangevend wereldwijd biotechnologiebedrijf. Biogen heeft belangrijk pionierswerk verricht, met onder meer een uitgebreid portfolio aan geneesmiddelen voor de behandeling van multipele sclerose, de eerste goedgekeurde behandeling voor spinale musculaire atrofie en de co-ontwikkeling van twee behandelingen gericht op een bepalende pathologie van de ziekte van Alzheimer.

Waar wetenschap de mensheid ontmoet

Wetenschap die het leven van patiënten transformeert. Wetenschap die maatschappelijke problemen probeert op te lossen. Wetenschap met een duidelijk doel. Wetenschap die geïnspireerd is door de diversiteit en passie van onze mensen. Ontdek waar wetenschap de mensheid ontmoet bij Biogen.

Wetenschap en innovatie

R&D Expertise
We lopen voorop bij onderzoek en ontwikkeling van medicijnen dankzij onze uitgebreide wetenschappelijke expertise en onze bereidheid om risico's te nemen.

Geneesmiddelen
Onze geneesmiddelen zijn bedoeld om het welzijn van mensen over de hele wereld te verbeteren.

Productie
Onze technologie en technische capaciteiten stellen ons in staat om hoogwaardige medicijnen te produceren.

Verantwoordelijkheid

Bevorderen van een gezondere, duurzamere en rechtvaardigere wereld

Caring Deeply, Achieving Excellence, Changing Lives.

Onze cultuur verenigt de mensen van Biogen, waarbij ethiek, inclusiviteit, flexibiliteit en onwrikbare patiëntgerichtheid centraal staan.

Kom bij ons team

Sluit je aan bij onze missie om baanbrekende geneesmiddelen te beschikbaar te maken voor degenen die ze het meest nodig hebben.

Biogen-240939 | mei 2024