Biogen Nederland

Caring Deeply.
Achieving Excellence.
Changing Lives.

Biogen is een toonaangevend wereldwijd biotechnologiebedrijf dat voorop loopt in de wetenschap en innovaties ontwikkelt voor complexe en ernstige ziektes. Biogen ontwikkelt een pijplijn van potentiële medicijnen binnen neurologie, neuropsychiatrie, gespecialiseerde immunologie en zeldzame ziekten - om zo met onze wetenschap bij te dragen aan een gezondere, duurzamere en rechtvaardigere wereld.

 

Verantwoordelijkheid

We vinden het belangrijk om een verschil te maken in de wereld dat verder gaat dan onze geneesmiddelen

Vacatures

Samen pionieren we. Samen staan we sterk.

We kwamen naar Biogen om het onoplosbare op te lossen. We blijven om nieuwe mogelijkheden te creëren en samen te groeien. We werken onbevreesd en zijn altijd bereid een extra stap te doen, omdat we een verschil willen maken en levens willen veranderen. Als je geinspireerd wordt door het helpen van anderen, als je drijfveer is om baanbrekende medicijnen te ontwikkelen en als je een carriere wilt hebben waarin je een verschil kunt maken - dan horen we graag van je!

Where science meets humanity

Wetenschap die het leven van patiënten transformeert. Wetenschap die maatschappelijke problemen probeert op te lossen. Wetenschap met een duidelijk doel. Wetenschap die geïnspireerd is door de diversiteit en passie van onze mensen.

Biogen-240925 | mei 2024